هنگامی که به تغذیه، ایمنی و قیمت می پردازد، تفاوت بین غذاهای ارگانیک و همتایان متداول رشد می کنند.

هنگامی که تنها در فروشگاه های بهداشت مواد غذایی یافت می شود، غذاهای ارگانیک در اغلب سوپرمارکت ها به طور منظم عمل می کنند. و این یک اشتباه کوچک در حوزه تولید ایجاد شده است.

از یک طرف، شما یک سیب معمولی رشد کرده اید. از سوی دیگر، شما دارای یک آلی است. هر دو سیب جامد، براق و قرمز هستند. هر دو از ویتامین ها و فیبر ها استفاده می کنند و هر دو از چربی، سدیم و کلسترول آزاد هستند. کدام باید انتخاب کنید؟ حقایق را قبل از خرید به دست بیاورید.

کشاورزی ارگانیک چیست؟
کلمه "ارگانیک" به شیوه ای است که کشاورزان رشد و فرآوری محصولات کشاورزی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات، محصولات لبنی و گوشت را پردازش می کنند. شیوه های کشاورزی کشاورزی به منظور دستیابی به اهداف زیر طراحی شده اند:

بهبود کیفیت خاک و آب
کاهش آلودگی
ارائه زیستگاه های حیوانی سالم و سالم
رفتار حیوانات طبیعی را فعال کنید
یک چرخه خودکامایی از منابع در مزرعه را ارتقا دهید
مواد یا شیوه های مجاز در کشاورزی آلی شامل موارد زیر است:

کودهای مصنوعی برای افزودن مواد مغذی به خاک
لجن فاضلاب به عنوان کود
بیشترین آفت کش های مصنوعی برای کنترل آفات
اشعه برای حفظ مواد غذایی و یا برای از بین بردن بیماری و یا آفات
مهندسی ژنتیک، مورد استفاده برای بهبود بیماری یا مقاومت به آفات و یا بهبود عملکرد محصول است
آنتی بیوتیکها یا هورمون رشد برای دام
مواد یا شیوه های تولید محصولات ارگانیک ممکن است عبارتند از:

زباله های گیاهی به منظور بهبود کیفیت خاک در مزرعه (کود سبز)، کود حیوانی یا کمپوست به سر می برند
چرخش گیاه برای حفظ کیفیت خاک و قطع کردن چرخه آفات یا بیماری
پوشش محصولاتی که از فرسایش جلوگیری می کنند، زمانی که زمین های زمین مورد استفاده قرار نگیرند و به منظور بهبود کیفیت خاک، به خاک بچرخند
مالچ برای کنترل علف های هرز
ات پیش ریزی یا تله های ات برای کنترل آفات
برخی از آفت کش های طبیعی و چندین آفت کش مصنوعی که برای کشاورزی ارگانیک تایید شده اند، به ندرت مورد استفاده قرار می گیرند و تنها به عنوان آخرین راه حل در هماهنگی با یک عامل گواهی ارزی USDA
شیوه های کشاورزی کشاورزی عبارتند از:

شرایط زندگی سالم و دسترسی به خارج از منزل
گاو تغذیه برای حداقل 30 درصد از نیازهای تغذیه دام در طی فصل چرا
غذاهای ارگانیک برای حیوانات
واکسیناسیون

ارگانیک یا نه؟ برچسب را بررسی کنید
اداره کشاورزی ایالات متحده (USDA) یک برنامه گواهی ارگانی را ایجاد کرده است که نیاز به تمام غذاهای ارگانی دارد تا استانداردهای سختگیرانه دولت را برآورده سازند. این استانداردها چگونگی رشد، استفاده و پردازش مواد غذایی را تنظیم می کنند.

هر محصول دارای برچسب آلی در توضیحات محصول یا بسته بندی باید گواهینامه USDA داشته باشد. اگر گواهی شده باشد، تولید کننده همچنین ممکن است از مهر و موم رسمی USDA Organic استفاده کند.

USDA برای تولیدکنندگان که کمتر از 5000 دلار در سال در غذاهای ارگانیک به فروش می رسند، منحصر به فرد است. این تولید کنندگان باید دستورالعمل های تولید مواد غذایی آلی را دنبال کنند، اما نیازی به فرآیند صدور گواهینامه نیست. آنها می توانند محصولات خود را به عنوان ارگانیک برچسب گذاری کنند، اما ممکن است از مهر و موم رسمی USDA استفاده نشوند.

معدن ارگانیک USDA
محصولات تایید شده 95 درصد یا بیشتر ارگانیک ممکن است این مهر و موم USDA را نشان دهد.

USDA همچنین دارای دستورالعمل هایی در مورد چگونگی استفاده از غذاهای ارگانیک در برچسب های محصول می باشد:

100 درصد ارگانیک. این شرح در مورد میوه های آلی گوشتی، سبزیجات، تخم مرغ، گوشت یا سایر غذاهای تک مواد تشکیل دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین ممکن است در غذاهای چند جزء مورد استفاده قرار گیرد اگر همه مواد تشکیل دهنده گواهی ارگانیک، به استثنای نمک و آب است. این ممکن است مهر و موم USDA داشته باشد.
ارگانیک اگر مواد غذایی حاوی مواد تشکیل دهنده با برچسب آلی باشند، حداقل 95 درصد از مواد تشکیل دهنده گوشت ارگانیک، به استثنای نمک و آب گوشت است. اقلام غیر معدنی باید از فهرست USDA از مواد اضافی تایید شده باشد. این نیز ممکن است مهر و موم USDA داشته باشد.
ساخته شده با ارگانیک اگر یک محصول چند جزء دارای حداقل 70 درصد مواد سازگار با مواد آلی باشد، ممکن است حاوی عناصر ساخته شده با ارگانیک باشد. به عنوان مثال، یک غلات صبحانه ممکن است برچسب "ساخته شده با جو دوسر". لیست مواد تشکیل دهنده باید مواد تشکیل دهنده ارگانیک را شناسایی کند. این محصولات ممکن است مهر و موم USDA را حمل نکنند.
ترکیبات ارگانیک. اگر کمتر از 70 درصد محصول چند جزء گواهی شده ارگانیک باشد، ممکن است به عنوان ارگانیکی نشانه گذاری نشود و یا مهر و موم USDA نشود. لیست مواد تشکیل دهنده می تواند نشان دهد که کدام مواد تشکیل دهنده ارگانیک است.


آیا "ارگانیک" و "طبیعی" همان چیزی هستند؟
نه، "طبیعی" و "ارگانیک" اصطلاحات قابل تعویض نیستند. به طور کلی، "طبیعی" بر روی یک برچسب مواد غذایی به معنای آن است که هیچ رنگ مصنوعی، طعم دهنده یا نگهدارنده. این به روش یا مواد مورد استفاده برای تولید مواد غذایی اشاره نمی کند.

سایر برچسب های غذایی معمول نیز نباید با برچسب های آلی اشتباه گرفته شود. به عنوان مثال، دستورالعمل گوشت گاو آلی گواهی شده شامل - در میان تعدادی از اامات - دسترسی به مرتع در طی حداقل دوره طیور 120 روزه و بدون هورمون رشد. اما برچسب "آزاد" و یا "بدون هورمون"، در حالی که آنها باید به درستی استفاده شود، یک کشاورز را به دنبال تمام دستورالعمل برای گواهی ارگانیک نیست.

مواد غذایی ارگانیک: آیا آن را امن تر و یا بیشتر مغذی؟
شواهد در حال افزایش است که نشان می دهد برخی از مزایای سلامتی بالقوه مواد غذایی ارگانیک در مقایسه با غذاهای به طور معمول رشد می کند. در حالی که این مطالعات نشان می دهد تفاوت در غذا، اطلاعات محدودی برای نتیجه گیری در مورد چگونگی این تفاوت ها به مزایای سلامتی عمومی ارائه شده است.

مزایای بالقوه عبارتند از:

مواد مغذی مطالعات نشان داده اند که در بعضی مواد مغذی در محصولات ارگانیک افزایش می یابد. بهترین شواهد افزایش قابل توجه در نوع خاصی از فلاونوئیدها است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.
اسیدهای چرب امگا 3 اامات تغذیه برای کشاورزی دام های ارگانیک، از قبیل استفاده اولیه از چمن و یونجه برای گاوها، به طور کلی سطح اسید چرب امگا 3 را افزایش می دهد، نوعی از چربی است که قلب سالم تر از دیگر چربی ها است. این اسیدهای چرب امگا -3 در گوشت آلی، لبنیات و تخم مرغ یافت می شود.
ف سمی کادمیوم شیمیایی سمی است که به طور طبیعی در خاک یافت می شود و توسط گیاهان جذب می شود. مطالعات نشان می دهد که سطح کادمیوم در دانه های آلی، اما نه میوه ها و سبزیجات، در مقایسه با محصولات به طور معمول افزایش یافته است. سطوح پایین کادمیوم در دانه های آلی ممکن است مربوط به ممنوعیت کودهای مصنوعی در کشاورزی ارگانیک باشد.
باقی مانده آفت کش ها. در مقایسه با محصول تولید شده به طور متعارف، تولید زیست محیطی سطح پایین تر از آفت کش ها را تشخیص می دهد. محصولات ارگانیک ممکن است به علت آفت کش هائی که برای کشاورزی ارگانیک یا به دلیل آفت کش های هوائی از مزارع معمولی مورد تایید قرار گرفته اند، مانده باشند. تفاوت در نتایج سلامت به دلیل مقررات ایمنی برای حداکثر میزان مانده مجاز در محصولات متعارف، مشخص نیست.
باکتری گوشت به طور معمول تولید می شود و بیشتر از باکتری مقاوم به درمان آنتی بیوتیک است. خطر کلی آلودگی باکتریایی مواد غذایی آلی مانند غذاهای معمولی است.




مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها